top of page

Design/arkitekt

Stabil og hurtig arbejdsproces

En stor del af træbearbejdning hos Fleksi A/S foregår på virksomhedens moderne CNC-maskiner som sikrer en stabil og hurtig arbejdsproces med et flot træbearbejdnings resultat til gavn for kunden

Fleksi A/S har mange års erfaring i CNC-bearbejdning af træ og fremstiller mange forskellige typer arbejde på maskinerne. CNC-maskinerne giver mulighed for præcis arbejde samtidig med, at maskinerne er meget fleksible. Netop denne kvalitet og præcision er vigtig for vores kunder inden for design og arkitektur verden, hvorfor vi løbende arbejder med, at udvikle vores ekspertise på disse områder. Vores maskiner giver os som underleverandører mulighed for, at varetage mange design opgaver, i mange forskellige former og faconer med stor præcision.

Vores samarbejde med designere/arkitekter, grunder oftest i et specifikt produkt, men vi tilbyder også hjælp til tegning af designs/produkter. Udover bearbejdningen af træet tilbyder vi som underleverandør også vores hjælp til pudsning samt lakering af de færdige designs. Ligeledes bruger vi vores store ekspertise til at hjælpe/guide vores kunder i den bedst mulige retning. Vi tilbyder hjælp til bearbejdning af designs og arkitektur i alt slags træ efter kundens behov.

Fælles for alle projekter hos Fleksi A/S, er virksomhedens kvalitetskrav, fokus på præcision og fleksibilitet, samt ikke mindst levering til tiden.

bottom of page