top of page

KØKKEN OG MØBLER

MØBLER, BORDPLADER OG LÅGER

Træbearbejdning til køkkener og møbler har i mange år været en stor del af Fleksi A/S produktion, hvilket gør, at vi har stor erfaring og ekspertise inden for området.
Vores ekspertise inden for køkken- og møbel industrien går helt tilbage til 1986, hvor virksomheden i sin tid blev stiftet. Speciel låger til køkken/møbelindustrien har i mange år været en del af produktionen hos Fleksi A/S.
Vi fremstiller låger til flere forskellige virksomheder, men også til specialproduktion til unikke opgaver.

Fremstillingen af låger bliver bearbejdet i hårdt træ eller plademateriale efter kundens behov. Hos Fleksi A/S betyder vores erfaring inden for køkken og møbelindustrien også, at vi forstår hvad godt håndværk er. Vi går derfor ikke på kompromis med kvalitet og præcision, da disse faktorer er essentielle for, at komponenterne passer præcist til det færdige produkt.

Træbearbejdning til køkken- og møbel industrien produceres med håndværksmæssig perfektion og i henhold til designerens/kundens tegninger og specifikationer. Vi holder os dog ikke tilbage med, at udtrykke vores holdning, hvis vi har mulighed for, at bidrage til et bedre resultat for vores kunde.

Fleksi A/S har de senere år været underleverandør til eksklusive danske reolproducenter, samt lågeproducenter. Træbearbejdningen kan være alt fra bordben, låger, fingertappede bordplader, speciel bygget møbel koncepter til radiatorskjuler udført i kvalitetsmaterialer på moderne CNC- maskiner.

bottom of page