top of page

Industri

Fleksi A/S har mange års erfaring i CNC-bearbejdning af træ og fremstiller mange forskellige typer arbejde på maskinerne til industri brug i både ind- og udland.

Vi tilbyder os som fast underleverandør, men også gerne til spidsbelastninger, eller ved periodiske kapacitetsproblemer f.eks. i opstartsfaser, ved maskine reparation og lign.

 

Træbearbejdning hos Fleksi A/S er præget af moderne og solidt udstyr med bl.a. CNC maskiner, pudsegade, gennemløbsboremaskine og dobbelttapper som kan bearbejde på to kanter med langbånds pudsning.

Bearbejdningsprocessen er meget fleksibel og omstillingsparat, og kan derfor håndtere både store og små projekter som eks. ramper, slidser, transportadapter, sorteringsborde, bander til sorteringsanlæg.

 

Fælles for alle projekter/serier er virksomhedens kvalitetskrav og fokus på præcision og fleksibilitet, samt ikke mindst levering til tiden.

Vi er enkelte og ligetil, hvilket giver mulighed for en hurtig aftale, så produktion af projektet kan iværksættes. Som underleverandør er vi meget kvalitetsbevidste og vægter godt håndværk højt.

Medarbejderne hos Fleksi A/S har mange års erfaring i træbearbejdning, og derfor meget kompetente og fagligt dygtige til håndværket og de mange artede specialopgaver.

bottom of page