Om Fleksi A/S

Samlet løsning 

Vi tegner, producerer og monterer
de fleste typer opgaver

Dansk kvalitet

Vi har produktion i midtjylland, og arbejder med materialer i mange kvaliteter

25 års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring med kreative løsninger i træ

FLEKSI A/S

 

FLEKSI A/S blev etableret i 1986 af Kai Hansen og drives i dag af Johnni Juul Jakobsen. Virksomheden startede dengang som underleverandør til køkken- og møbelindustrien.

Med den stigende kompetence og erfaring indenfor bearbejdning af træ, er virksomhedens faglige ekspertise igennem årene blevet udvidet til også at løse opgaver i andre industrier. I dag er projekttyperne i FLEKSI A/S derfor bredere og mere varierede, og omfatter udover opgaver inden for køkken- og møbelindustrien også opgaver relateret til industrien, møbel, messe/interiør/tøjkoncerner, design/arkitekt, og bordplade/låger. Det betyder, at virksomheden er beskæftiget med mange forskellige typer af træbearbejdning til både ind- og udland.

Fleksi A/S består af stabile og omstillingsparate medarbejder med mange års erfaring indenfor området.

Hos FLEKSI A/S bliver træet som oftest bearbejdet, samlet, monteret, lakeret, pakket, opbevaret og distribueret til kunden. Virksomheden arbejder både i store og små serier, samtidig med at der tages hensyn til kundens individuelle behov. Kunderne er af den grund både store og små, og virksomheden sætter en dyd i at være engageret og give kunden den bedste faglige sparring.

FLEKSI A/S tilbyder sine kunder håndværksmæssig og industriel træbearbejdning baseret på kvalitet, fleksibilitet og effektivitet.

Vi vil være den foretrukne underleverandør ved at sikre vore kunder den bedste totale forretning.

Har du spørgsmål?
 
Kontakt os på info@fleksi-as.dk
Eller på 97142122

Fleksi A/S

CVR:10156246

Thorupvej 20 A, DK-7451 Sunds

9714 2122

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon