Om FLEKSI A/S

FLEKSI A/S blev etableret i 1986 af Kai Hansen og drives i dag af Johnni Juul Jakobsen. Virksomheden startede dengang som underleverandør til køkken- og møbelindustrien. Med den stigende kompetence og erfaring indenfor bearbejdning af træ, er virksomhedens faglige ekspertise igennem årene blevet udvidet til også at løse opgaver i andre industrier. I dag er projekttyperne i FLEKSI A/S derfor bredere og mere varierede, og omfatter udover opgaver inden for køkken- og møbelindustrien også opgaver relateret til industrien, møbel, messe/interiør/tøjkoncerner, design/arkitekt, og bordplade/låger. Det betyder, at virksomheden er beskæftiget med mange forskellige typer af træbearbejdning til både ind- og udland.

 

Siden 1986

Siden 1986

Solid virksomhed i vækst

Udvikling

Udvikling

Er en stor del af Fleksi A/S

Gode medarbejder

Gode medarbejder

Er grundstammen i virksomheden

Fleksi A/S består af stabile og omstillingsparate medarbejder med mange års erfaring indenfor området.

Hos FLEKSI A/S bliver træet som oftest bearbejdet, samlet, monteret, lakeret, pakket, opbevaret og distribueret til kunden. Virksomheden arbejder både i store og små serier, samtidig med at der tages hensyn til kundens individuelle behov. Kunderne er af den grund både store og små, og virksomheden sætter en dyd i at være engageret og give kunden den bedste faglige sparring.

FLEKSI A/S tilbyder sine kunder håndværksmæssig og industriel træbearbejdning baseret på kvalitet, fleksibilitet og effektivitet.

Vi vil være den foretrukne underleverandør ved at sikre vore kunder den bedste totale forretning.