top of page

Om Fleksi A/S

fleksi.png

Samlet løsning 

Vi tegner, producerer og monterer
de fleste typer opgaver

fleksi.png

Dansk kvalitet

Vi har produktion i midtjylland, og arbejder med materialer i mange kvaliteter

fleksi.png

25 års erfaring

Vi har mere end 25 års erfaring med kreative løsninger i træ

FLEKSI A/S

 

FLEKSI A/S blev etableret i 1986 af Kai Hansen og drives i dag af Johnni Juul Jakobsen. Virksomheden startede dengang som underleverandør til køkken- og møbelindustrien.

Med den stigende kompetence og erfaring indenfor bearbejdning af træ, er virksomhedens faglige ekspertise igennem årene blevet udvidet til også at løse opgaver i andre industrier. I dag er projekttyperne i FLEKSI A/S derfor bredere og mere varierede, og omfatter udover opgaver inden for køkken- og møbelindustrien også opgaver relateret til industrien, møbel, messe/interiør/tøjkoncerner, design/arkitekt, og bordplade/låger. Det betyder, at virksomheden er beskæftiget med mange forskellige typer af træbearbejdning til både ind- og udland.

DSCF0269.JPG

Fleksi A/S består af stabile og omstillingsparate medarbejder med mange års erfaring indenfor området.

Hos FLEKSI A/S bliver træet som oftest bearbejdet, samlet, monteret, lakeret, pakket, opbevaret og distribueret til kunden. Virksomheden arbejder både i store og små serier, samtidig med at der tages hensyn til kundens individuelle behov. Kunderne er af den grund både store og små, og virksomheden sætter en dyd i at være engageret og give kunden den bedste faglige sparring.

FLEKSI A/S tilbyder sine kunder håndværksmæssig og industriel træbearbejdning baseret på kvalitet, fleksibilitet og effektivitet.

Vi vil være den foretrukne underleverandør ved at sikre vore kunder den bedste totale forretning.

Logo_Fleksi-as.png
DSCF0299.jpg

Har du spørgsmål?
 
Kontakt os på info@fleksi-as.dk
Eller på 97142122

bottom of page