top of page

Messe/interiør/tøjkoncerner

Størstedelen af Fleksi A/S træbearbejdning er baseret på specialopgaver.

Vi er derfor en interessant underleverandør for virksomheder, som benytter sig af f.eks. messestande, da vi hos Fleksi A/S finder plads til speciale opgaver med kort varsel og uden forpligtelser.

Hos Fleksi A/S udføres der derfor mangeartede og forskellige projekter f.eks. bibliotekskasser, frontrammer til eksklusive højtaler, catwalks, butiksindretning, skilte, skillevægge til stande, slidser, ramper.

Vores produktion er utrolig omstillingsparat og projekterne varetages med samme professionalisme hvad enten det er et lille eller et større projekt. Vi tilbyder som underleverandør mange muligheder inden for træbearbejdning, når det handler om specialopgaver.

Som underleverandør tilbyder vi hjælp til alt fra tegning, bearbejdning, pudsning, lakering, samlet, montering, opbevaring og distribueret til kunden.

Fleksi A/S fungerer som samarbejdspartner for kunden, både hvad angår produktion, men også udviklingen og vi sætter en dyd i, at være engageret og give kunden den bedste faglige sparring.

Som underleverandør er vores største styrke fleksibilitet og kvalitet, samt effektivitet. Vi forsøger derfor altid i samarbejde med vores kunder, at opnå det bedst mulige resultat.

Kræver projektet kontakt til andre samarbejdspartnere, udvælger vi meget nøje virksomheder med samme høje kvalitet.

bottom of page